Stilling

Erfaren udvikler

Vil du arbejde med kritiske it-services og komplekse domæner?

Klør det i fingrene for at løse og udvikle samfundskritiske problemstillinger indenfor sundheds-it, socialområdet og energi? Og drives du af at tage ansvar under hele udviklingsprocessen, så er det dig vi leder efter.

AROSII søger lige nu en Backend eller Full Stack udvikler, som kan se frem til at arbejde med kunder som eksempelvis Sundhedsdatastyrelsen, Nordex Acciona, Mobilize Me, Region Midtjylland og Suzlon. Du kommer til at rådgive kunder og udvikle skræddersyede softwareløsninger, som gør en positiv forskel for vores samfund.

Din hverdag

Du bliver en del af ét af vores dygtige projektteams, hvor du får end-to-end ansvar. Du løber både med design og udvikling af nye features, systemintegration, men også med vedligeholdelse af eksisterende services. Det vil sige, at du både kommer til at prøve kræfter med nye, spændende teknologier, hvor du strukturerer og implementerer nye koncepter og idéer – men du er også med til at vedligeholde eksisterende løsninger for at sikre brugernes og markedets krav.

Du kommer til at bruge dine kompetencer i fællesskab med dit team og på egen hånd. Vi arbejder ud fra principperne om tillid og fleksibilitet, og har derfor stor tiltro til at du kan træffe egne beslutninger. Vi gør vores ypperste for at imødekomme lige netop dine ønsker til projekter og konkrete teknologier, som sikrer den bedste løsning og din udvikling rent fagligt. Du har også mulighed for at arbejde med opgaver på andre projektteams, som matcher dine ønsker og behov.

Dine arbejdsopgaver kan se ud, som følger

 • Du kommer til at arbejde med samfundsrelevante opgaver med varierende projekter, som matcher din egen motivation for faglig udfordring.
 • Hvis det har din interesse, får du mulighed for at rådgive kunderne indenfor systemarkitektur og assisterer bl.a. med as-is og to-be analyser.
 • Du er ansvarlig for at definere, hvilke teknologier og systemer, der skal anvendes i projektet, og i samarbejde med teamet finder I frem til den bedste løsning for opgaven.
 • Du forvandler kundernes forretningsbehov til et løsningsdesign og fastholder dette i form af dokumentation og user stories i Jira.
 • Du er hands-on med udvikling af løsninger i samarbejde med teamet, og du opdaterer løbende dit design.
 • Du prikker og bliver selv prikket på skulderen af kolleger,, som er nysgerrige omkring hvilke valg der er blevet truffet i projektet.
 • Du er motiveret for teknisk opkvalificering – hos AROSII, har du mulighed for at følge relevante kurser online, fysisk og via konferencer.

Hvem er du?

 • Du ønsker at dine kompetencer som udvikler gør en positiv forskel for dine medmennesker.
 • Du har nogle års erfaring som backend eller full stack udvikler, hvor du primært har anvendt Java, JavaScript og Go, men også har kendskab til C#.
 • Du har kendskab til GIT, Docker, Kubernetes og Jenkins og lign.
 • Du hjælper hellere end gerne en kollega med at komme videre i sine opgaver.
 • Du besidder en naturlig nysgerrighed for nye teknologier og har en passion for softwareudvikling generelt.
 • Du besidder stærke kommunikative egenskaber på engelsk – både mundtligt og skriftligt.

Hvem er vi?

Hos AROSII er vi stolte over at have en finger med i spillet, når det drejer sig om at udvikle løsninger, som hjælper vores samfund med at udvikle sig i en positiv retning.

Vores kundesamarbejder er båret af tillid og ansvar, og det har givet os meget loyale kunder med 5, 10 og 20+ års samarbejdsforhold på bagen. I tæt samarbejde med vores kunder skaber vi fremtidssikrede og skalérbar løsninger til sundhedssektoren, socialområdet og energi. Eksempelvis er vi stolte af, at have leveret til…

 • Den digitale coronaindsats, hvor vi har udviklet NemSMS adviseringsservicen og leveret rådgivning og kvalitetssikring af Coronapas.
 • LUNA, hvor AROSII assisterer med integration af LUNA til borgerservice og udvikling af ny forretningsunderstøttende funktionalitet ift. sygesikring og den fremtidige løsning af borgerservices håndtering af borgernes lægevalg (valg af yder).
 • Udvikling af alle Mobilize Me’s app- og services til gavn for pædagoger og personer med kognitive vanskeligheder.
 • Scada systemer og integrationsløsninger til Nordex Acciona

AROSII har en kultur og organisation, som er dannet omkring selvledelse og agile principper. Vi tror på autonomi, decentrale beslutninger og det hele menneske. Du får medbestemmelse i både projekterne og forretningen. Vi holder af vores medarbejdere og støtter op om individet i stedet for en kompliceret karrierevej.

Ser du dig selv i jobbet som udvikler hos AROSII, så send en kort ansøgning og dit CV til job@arosii.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.