Stilling

Nyuddannet softwareudvikler

Brænder du for at gøre en forskel som softwareudvikler? Er du motiveret af at blive en essentiel medspiller indenfor sundhed-it, socialområdet og energi?

Du bliver en del af ét af vores dygtige projektteams, hvor du er med til design og udvikling af nye systemer, systemintegration, men også vedligeholdelse af eksisterende services. Det vil sige, at du både kommer til at prøve kræfter med nye, spændende teknologier, hvor du assistere med at implementere nye koncepter og idéer – men du er også med til at vedligeholde eksisterende løsninger for at sikre brugernes og markedets krav.

Vi ønsker at støtte dig i din opstart og i din videre udvikling. Udover støtte i teamet bliver du derfor tilknyttet en erfaren udvikler, som du kan sparre med og lære af i hverdagen. Vi forestiller os, at du som nyuddannet har modet og lysten til at prøve forskellige fagområder af. Hos os har du mulighed for at prøve kræfter med meget forskelligartede arbejdsopgaver. I løbet af rekrutteringsprocessen vil vi sammen finde frem til de opgaver, som passer bedst til dig.

Arbejdsopgaver, som du kan vælge i mellem
 • I tæt dialog med teamet assisterer du i valg af, hvilke teknologier og systemer, der skal anvendes i projektet, og i samarbejde finder I frem til den bedste løsning for opgaven.
 • Du er hands-on med udvikling af løsninger i samarbejde med teamet, og du arbejder i en agil udviklingsproces.
 • Du inddrages i omsætning af kundernes forretningsbehov til et løsningsdesign og fastholder dette i form af dokumentation og user stories i Jira.
 • Du assisterer teamet og kunderne med Release Management.
 • Videreudvikling af DevOps setup inkl. Continuous Integration / Continuous Delivery
 • Kvalitetssikring af (QA) leverancer fra eksterne leverandører
 • Du er motiveret for teknisk opkvalificering – hos AROSII, har du mulighed for at følge relevante kurser online, fysisk og deltage i relevante konferencer.
Hvem er du?
 • Du ønsker, at dine kompetencer som udvikler gør en positiv forskel for dine medmennesker.
 • Du besidder en naturlig nysgerrighed for nye teknologier og har en passion for softwareudvikling generelt.
 • Vi forestiller os, at du som minimum har en bachelorgrad som datalog, ingeniør eller lignende og at du har erfaring som udvikler. Vi anvender primært Java, JavaScript og Go, men har også behov for C# kompetencer.
 • Du kan have viden og kompetencer inden for DevOps. Vi arbejder med Continuous Integration & Continuous Delivery og anvender blandt andet Linux, Docker, Ansible og Jenkins.
 • Du er tilgængelig og hjælpsom.
 • Læringskurven vil være stejl. Derfor vil din vilje til at opsøge læring og modtage ny viden fra kolleger, kunder og samarbejdspartnere værer essentiel for at opnå kompetencer til at løse de problemstillinger, som kommer din vej.
 • Du besidder stærke kommunikative egenskaber på engelsk – både mundtligt og skriftligt.

Hvem er vi?

Hos Arosii er vi stolte over at have en finger med i spillet, når det drejer sig om at udvikle løsninger, som hjælper vores samfund med at udvikle sig i en positiv retning.

Vi har 0 chefer, og til gengæld har vi dannet en kultur omkring medbestemmelse, autonomi, decentrale og det hele menneske. Du får medbestemmelse i både projekterne og forretningen. Vi holder af vores medarbejdere og støtter op om individet i stedet for en kompliceret karrierevej.

Vores kundesamarbejder er båret af tillid og ansvar, og det har givet os meget loyale kunder med 5, 10 og 20+ års samarbejdsforhold på bagen. I tæt samarbejde med vores kunder skaber vi fremtidssikrede og skalérbar løsninger til sundhedssektoren, socialområdet og energi. Eksempelvis er vi stolte af, at have leveret til…

 • Den digitale coronaindsats, hvor vi har udviklet NemSMS adviseringsservicen og leveret rådgivning og kvalitetssikring af Coronapas.
 • LUNA, hvor AROSII assisterer med integration af LUNA til borgerservice og udvikling af ny forretningsunderstøttende funktionalitet ift. sygesikring og den fremtidige løsning af borgerservices håndtering af borgernes lægevalg (valg af yder).
 • Udvikling af alle Mobilize Me’s apps- og services til gavn for pædagoger og personer med kognitive vanskeligheder.
 • Scada-systemer og integrationsløsninger til Nordex Acciona

Ser du dig selv i jobbet som udvikler hos AROSII, så send en kort ansøgning og dit CV til job@arosii.dk. Vi vil rigtig gerne hvis du beskriver din personlighed og hvad du fagligt interesserer dig for – kig gerne på listen af arbejdsopgaver og påpeg i din ansøgning, hvilke opgaver, som interesserer dig mest. Vi glæder os til at høre fra dig.