Stilling

Softwareudviklere med DevOps mindset

Giver det også mening for dig, at dine softwareudviklings-færdigheder skal bruges til at hjælpe andre mennesker? I så fald bør du læse videre. Vi søger lige nu erfarne softwareudviklere med et DevOps mindset, som ønsker at gøre en forskel indenfor social - og sundhedsområdet.

Er du udstyret med et DevOps-mindset, og brænder du for at sikrer smidig end-to-end softwareudvikling, hvor tætte relationer til kunder og samarbejdspartnere er en del af hverdagen?

Du vil blive en essentiel medspiller på social- og sundhedsområdet, hvor Arosii primært løser opgaver som involverer forretningskritiske systemer med høje krav til sikkerhed og tilgængelighed. Som softwareudvikler hos os, vil du komme til at skabe og sikre digitale løsninger til gavn for både borgere og fagpersoner.

Sammen med et stærkt team vil du gøre en forskel i arbejdet med at udvikle og sikre velfungerende og unikke it-løsninger. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kunder og samarbejdsparter, og dine opgaver har en bred snitflade til eksterne stakeholders. Du skal derfor trives med stakeholder-involvering og foranderlige hverdage.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om jobbet skal du endelig bare kontakte mig på tlf. 7027 3010.
Morten KvistgaardCEO

Vi søger dig som har lyst til at rådgive og løse opgaver inden for

 • Infrastruktur & systemarkitektur
 • Arkitekturrådgivning og løsningsdesign
 • End-to-end softwareudvikling
 • DevOps
 • Release Management
 • Kvalitetssikring (QA)

Vi søger dig, der har drivkraften til at løse kundens udfordringer

 • Du har en god faglig bagage, hvor vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring som udvikler og er vant til at arbejde med end-to-end udvikling. Vi anvender primært Java, JavaScript og Go, men har også behov for C# kompetencer.
 • Hjemmevant i stakeholder-involvering. Du kommer til at kommunikere, rådgive og samarbejde tæt sammen med kunder, interessenter, eksterne leverandører på daglig basis. Du skal derfor holde af en hverdag med en stor kontaktflade.
 • Du trives med at arbejde indenfor rammerne af DevOps. Vi arbejder med Continuous Integration & Continuous Delivery og anvender blandt andet Linux, Docker, Ansible og Jenkins.
 • Vi forventer du er flydende i dansk både skriftligt og mundtligt, da det er et krav hos størstedelen af vores kunder.

Du er nysgerrig, analyserende og fokuserende

 • Dit nysgerrige sind er en vigtig faktor, hvor det er naturligt for dig at opsøge læring. Det betyder, at du når du undersøger problemstillinger og spørgsmål fra interessenter eller kolleger, så bliver du opslugt som når Sherlock Holmes tager hatten på, og drager ud for at finde svar.
 • Du synes at grave er det fedeste. Du kommer til at undersøge, analysere og se sammenhænge i løsningsdesigns og kode. Det er ud fra din evne til at grave, at du opnår den fornødne viden til at rådgive kunder og eksterne leverandører.
 • Når først du har sat dig noget for, bliver det også løst. Du evner at fokusere på dine opgaver og færdiggøre dem

Arosii har en kultur og organisation som er dannet omkring selvledelse og agile principper. Vi tror på autonomi, decentrale beslutninger og det hele menneske. Du får medbestemmelse i både projekterne og forretningen. Vi holder af vores medarbejdere og støtter op om individet i stedet for en kompliceret karrierevej.