Viden

Et meningsfuldt samarbejde med Mobilize Me

Samarbejdet mellem Mobilize Me og Arosii er historien om de to samfundsdrevne virksomheder som krydser veje og danner fælles front i ønsket om at omdanne en frustrerende situation til en positiv omvæltning af, hvordan udfordrede unge mennesker støttes og ses som hele mennesker.

I 2013 indgik Arosii et samarbejde med Mobilize Me med en ambition om at forbedre livet for neurodivergente ved hjælp af de to mestringsværktøjer; Mobilize Me og PlaNet. Her ti år efter lever ambitionerne og samarbejdet stadig højt.

Etablering af strategisk partnerskab

Det hele startede for lidt over ti år siden, da Arosii udviklede PlaNet. PlaNet er et mestringsværktøj, der hjælper brugeren med at holde et overblik over dagens aktiviteter i samarbejde med vedkommendes støttenetværk. Med PlaNet i hånden får brugeren mulighed for at leve et så selvstændigt liv som muligt. Det kommer både den neurodivergente til gode, men også vedkommendes støttenetværk, der får mulighed for at hjælpe fra afstand.

På samme tid var virksomheden Mobilize Me i gang med at udvikle mestringsværktøjet Mobilize Me, der giver brugeren et overblik over sin daglige plan ved hjælp af billeder.

Med et fælles afsæt i at hjælpe neurodivergente til en bedre hverdag, fandt Arosii og Mobilize Me hurtigt frem til, at det ville skabe værdi at slå kræfterne sammen, og siden har Arosii stået bag den tekniske udvikling af Mobilize Me’s digitale mestringsværktøjer.

Ambitionen er stadig den samme

Arosii’s primære funktion som partner for Mobilize Me er at spille Mobilize Me gode ved at inddrage vores kompetencer og faglighed, således at appen er brugerorienteret og fagligt funderet og dermed hjælper ud fra de rette parametre. Vores kontorer ligger dør til dør, hvilket giver os mulighed for daglig sparring og sikrer et tæt samarbejde. Derudover støtter Arosii Mobilize Me ved at sætte it i en forretningskontekst med fokus på skalérbarhed, sikkerhed, datahåndtering, teknologiske valg og drift.

Her efter ti år er ambitionen stadig den samme, og det er en fornøjelse at se, hvilken forskel vores samarbejde har bidraget til i vores samfund.

"Vi er glade for samarbejdet med Arosii. De gør, at vi hele tiden kan stå inde for det tekniske niveau og datasikkerheden."
Dorthe StrickerDirektør for Mobilize Me

Mennesker vi hjælper

I dag bruges Mobilize Me og PlaNet både i det private og det offentlige, hvor vi blandt andet hjælper på tværs af hele kommuner, på arbejdspladser og skoler.

Eksempelvis lød ordene i en besked, som Bostøtten i Ikast-Brande Kommune modtog for nylig. Beskeden var fra en borger, der fik præsenteret det digitale strukturværktøj, Planet, af bostøtten.

“Hvor er jeg glad for, at I præsenterede mig for PlaNet og lærte mig at bruge det, for det har bare reddet mit liv”