Selvledende arbejdsplads

Faglig udvikling

Dagligdagen hos Arosii fyldt med faglige udfordringer når forretnings- og samfundskritiske problemstillinger banker på dørene – og sådan kan vi lí det. Det fylder os nemlig med energi når vi mærker at vores løsninger gør en forskel. Arosii lever i en symbiose med vores kunder, hvor vi løfter hinandens niveau ved hele tiden at stille krav til kvaliteten og skalérbarhed.

For at være i stand til at hjælpe og rådgive vores kunder, ønsker vi hele tiden at være to skridt foran. Derfor går der ikke mange dage i mellem at vi “sliber” vores faglighed. Hos Arosii er der fri uddannelse. Hver medarbejder har derfor ikke et maks budget for kompetenceløft. Medarbejderen vurderer sammen med en kollega fra gang til gang, hvordan kompetenceløftet giver mening og hvornår det skal planlægges.

Interne oplæg

Da vi udvikler customized løsninger og rådgiver vores kunder indenfor en bred vifte af missionkritiske problemstillinger, opnår hver medarbejder forskelligartet viden og erfaring indenfor teknologier og metoder. Det benytter vi som afsæt til at blive klogere ved at fortælle hinanden om de erfaringer vi har gjort.

Arosii har en meget pragmatisk tilgang til interne indlæg. Vi forventer derfor ikke et TED talk lignende oplæg. Nej, derimod et kort og simpelt oplæg, som gør kolleger interesseret i at høre mere. Davi prioriterer interne oplæg har det fået sit eget tidsslot hver fredag, hvor medarbejderne har mulighed for at fortælle.

Eksterne præsentationer

Der er heldigvis så meget vi kan lære, og nogle gange bliver ny viden mere spiselig når det fortæres i selskab med eksperter udefra. Emnerne favner bredt, og det er medarbejderne, som står for at fastlægge hvad der giver mening at blive klogere indenfor. Sidst blev vi klogere på Kubernetes gennem et to-timers oplæg inkl. efterfølgende sparring.

Konferencer

Nogle gange skal vi ud og opsnappe hvad der rører sig, og der er intet bedre sted at gøre dette, end ved at deltage i en konference. Nogle gange er det en branchespecifik konference, mens det andre gange er metodespecifikt.

Hackathon

Hackathon er en social og sjov måde for os at udforske nye idéer og områder som vi endnu ikke er helt bekendte med, men som vi ønsker at blive klogere på. Her kan vi virkelig udfordre os selv.

Uddannelse

Nogle gange er et kursusforløb eller en kort uddannelse det helt rigtige. Det giver som regel en dybere viden eller et certifikat, som kan være interessant for enten medarbejderen eller forretningen. Når vi vælger at uddanne skal det gerne være drevet af medarbejderens motivation, samt forretningens og projekternes udvikling.