Om os

Sådan arbejder vi

Hos Arosii håndterer vi it-udfordringer med mange interessenter også inden for politiske organisationer. Der er ofte tale om meget komplekse problemstillinger. Vi tror på tætte og agile samarbejder med vores kunder og partnere er den rette kombination til at varetage stakeholders behov.

Vi bygger stærke relationer

Vores samarbejdsfilosofi bygger på et nært, og et menneskeligt forhold til vores kunder og partnere uden undtagelse. Vi stoler på vores kunder og de stoler på os. Ærlighed og åbenhed er essentielle faktorer for samarbejdet.

For at sikre et nært forhold til vores kunder, er vi fortalere for tæt kommunikation og ofte meget af den. Du vil opleve løbende forventningsafstemning, hvor vi korrigerer via fælles retningslinjer, således vi rammer vores fælles mål.

 

“Du vil støde på agil udvikling med Scrum, Lean og en god portion sund fornuft i vores samarbejde.”
Leon OlsenBranding · Business · Facilitation

Hvert samarbejde er forskellig, og vi har fokus på jer som mennesker og organisation. Det betyder at I skal være trygge og begejstret i måden vi hjælper med at afdække jeres behov. Derfor vil antallet af iterationer, reviews, retrospectives og selve formen i samarbejdet blive tilpasset jer.

Iterativ udvikling er vores guide

Vi arbejder ud fra agile metodikker og Lean principperne, hvor vi er inspireret af Scrum, Prince2, Kaizen og Kanban. I praksis gør det os i stand til at udvikle det rette software i de rette bidder og kan release hurtigt.

“Vi afprøver hurtigt vores idéer og regulerer løsningerne løbende så de tilpasses ny indsigt.”
Mads HaargaardCI/CD · Engineering · Release Management

For bedst at kunne guide jeres vision til et produkt, benytter vi os af iterativ udvikling. Iterativ udvikling er en proces, som gør os i stand til løbende at teste vores teser og release løsninger. På den måde kan vi foretage nødvendige forbedringer tidligt i processen og hurtigt give værdi til stakeholders. Vores Iterative udviklingsproces resultere i en gennemarbejdet løsning, som matcher brugernes behov.

Vi er din dedikeret partner hele vejen til den gode løsning

Vi har 20+ års erfaring inden for forretningsdrevet it-arkitektur, udvikling, DevOps, kvalitetssikring (QA) og drift. Vi varetager adskillige roller og kompetencer og kan derfor udføre både end-to-end udvikling, men også rådgivning på udvalgte tidspunkter under projektforløbet. Under alle omstændigheder har vi det gode samarbejde som fokus og at din løsning fremover kan vedligeholdes og skalere.