Om os

Karriere

Hvordan er det at arbejde hos Arosii? Her på siden får du en lille flig af hverdagen hos Arosii. Det indebærer citater om inddragelse i Arosiis forretning, om legen med teknologier og om fællesskabet, som binder os alle sammen.

Vores faglighed baner vejen for en sjov dag

Blandt kollegerne er der ingen tvivl. Komplekse opgaver er lig spændende opgaver. Derfor samler Arosii på kunder med omfangsrige udfordringer, hvor vores faglige kompetencer kommer i spil og udnyttes til fulde. Det betyder ofte at vi er med inde over kundens problemstilling fra start til slut.

"Det er fedt at levere en løsning, som jeg har designet og udviklet fra den spæde begyndelse. Det giver stor professionel stolthed"
Lars RønhøjAutomation · Full Stack · Virtualization

Det er essentielt at vi holder os ajour med branchen, da vi rådgiver vores kunder inden for de nyeste teknologier og arbejdsmetoder. Vi vægter derfor faglig og personlig udvikling højt. Der er frihed til at gå sine egne veje, prøve nye teknologier af og vælge opgaver som passer til egne kompetencer og ikke mindst interesser.

“Arbejdet for Sundhedsdatastyrelsen er både meningsfuldt og udfordrende. Vi håndterer utroligt meget kritisk data, som er et bærende element for sundhedssektoren. Den selvforståelse og stolthed jeg får af dette arbejde er meget tilfredsstillende”
Jacob QvortrupArchitecture · Security & Integration · Performance

Vi lærer og udvikler os ved at sparre med kolleger såvel samarbejdspartnere og kunder. Hos Arosii støtter vi i samlet flok op om faglig og personlig udvikling. Det indebærer uddannelse, konferencer og sparring. Men vigtigst er den daglige opbakning fra kolleger, som giver os alle engagement og motivation til at diskutere løsninger på vores kunders problemstillinger og lære om os selv.

Et stærkt fællesskab

Arosii vil gerne sikre plads til familien, vennerne og de sociale aktiviteter. Her er de fleksible arbejdstider en hjælpende hånd til at få hverdagen til at gå op. Den høje autonomi og den gensidige tillid mellem kollegerne gør det muligt for os alle at arbejde på skæve tidspunkter en gang imellem, uden der bliver hævet et øjenbryn fra nogen.

Sjov og humor i hverdagene, er utroligt vigtigt hos os. Vi kan godt li at bryde hverdagen med jokes og snakke der ofte tager en uventet drejning. Det er sjældent vi kan huske hvorfor og hvordan vores snakke havnede lige præcis ved solsortens nytteværdi, Saturns måner eller surdejsboller om mandagen.

"Som studerende er det virkelig skønt at at få min indre foodie tilfredsstillet når vi besøger diverse lækre restauranter og vinbarer i Aarhus."
Anders JensenModernisation · Apps · Testing

Der findes ikke noget bedre end at hygge sammen. Nogle gange er det en øl sidst på eftermiddagen og andre gange er det tacos i privaten. Vi har selvfølgelig også et festudvalg, som sikrer at alle livligt byder ind med gode idéer. Det er alt fra vinsmagninger, minigolf, Padel Tennis, gaming, biografture og lækre øl på Mikkeller.